Vrouedag – 9 Augustus 2022

Die jaarlikse en baie populêre Vrouedag op 9 Augustus was weereens ‘n genotvolle  dag vir die spelers.  Die weer het ook saamgespeel en het die spelers in wonderlike sonskyn gespeel.  

Die tema was “Dames in Rooi” en die dames het hulle uitgedos in pragtige uitrustings, Rita Krog se span het die prys gekry vir die bes geklede span met hulle skuins gedrapeerde rooi, breërand hoede en serpies vasgesteek met ‘n borsspeld en lang oorkrabbers. 

14 Spanne het teen mekaar meegeding. Corrie Lombard se span van Munsies het eerste geëindig. Rita Krog se span van Hillandale was tweede en Brenda Snyman se span, ook van Hillandale, was derde. 

Die lekkerste hoenderrol met n eiergereg, gestolde beetslaai, lichi-druiwe-avo-slaai met croissante en muffins is vir die gaste voorgesit.  AnneMarie van den Berg en Ansie Bennie was die dames wat hier die voortou geneem het en hierdie heerlike, keurig voorbereide disse aan die spanne voorgesit het.  Hulle is voorwaar twee raakvatters!  

Die dag sou egter nie so ‘n sukses wees sonder die harde werk en insette van vele ander dames nie, onder andere Maureen Annandale en Sue  Scholes.

Scroll to Top